Monday

Nu är sportlovsveckan slut och alla är tillbaka i plugg och allt. Jag gör dock inte så mycket, så längtar efter träningen idag. Ska döda mina ben och rumpa med minsta syster Elin när hon slutat i skolan, ska bli så galet skönt! Sist jag tränade var i Fredags och känner att jag måste köra stenhårt nu.

Åhh helgen har varit bra! Gjorde inte så mycket på Lördagen men blev tillslut bestämt att jag, syster Kim och Carina skulle dra ut. Så käkade, fixade oss och drog på förfest hos Tom med massa goa grabbar. Fick till en misslyckad cirkusmoves på förfesten, helt plötsligt skulle jag ställa mig rygg mot rygg mot Didrik och volta bakåt över honom och ställa mig på fötterna men istället landar jag på knäna och tårna men reste mig direkt, men galet misslyckad. Hade inte druckit mycket alls vilket nog var tur det. Blå/röda knä och så nu men jag hade galet kul i alla fall. Sedan drog vi till stan och där träffade man ännu fler goa människor, så härligt! Det bästa med att dra ut är verkligen att man träffar så goa och härliga människor, blir så glad!

Sov bort hela morgonen, förmiddagen och ända fram till två då jag kom hem igår. Gjorde inte alls mycket hemma, hoppade dock träningen i och med att det träningspasset jag skulle gå på är lite för hårt när man varit ute dagen innan. Men jag ska som sagt åka och träna snart, underbart, härligt! HEY!

This entry was posted in Life, Liza Bengtsson, Training and health and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>