Fridays outfit – LOOKBOOK


Hej hopp! Såhär gick jag runt igår. Kim, min lillasyster utbildar sig till frisör på gymnasiet och gör projektarbete att fota frisyrer. Älskar faktiskt håret, hade varit en aning lättare om håret varit kortare och ännu kortare i nacken men tycker detta är annorlunda och galet snyggt! Så gå in på Lookbook and hype the look!

En vilodag i träningen, har faktiskt träningsvärk i armar och konstigt nog nacken(!). Men åhhh så träningssugen jag är, drar till gymmet i morgonkväll och ska köra stenhårt!

Har faktiskt inget planerat idag, vilket känns underbart skönt, går runt här hemma och kokar av värme så var rädd att bli sjuk men ska inte ha den inställningen, nu känns det bra igen! Så ska sitta här, lyssna på massa musik, förstår faktiskt inte hur det kan vara så underhållande men de är det. Letar upp texterna och sitter och sjunger, så underbart! Ska nog fixa mig lite te igen och sedan småfixa mina naglar, de behöver någon färg nu!

This entry was posted in Liza Bengtsson, Outfit, Training and health and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Fridays outfit – LOOKBOOK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>