Drake & The Weeknd


Drake och The Weeknd i Stockholm, 1 mars. SÅ HIMLA BRA! Golden circle  och tryck och knuffningar hit och dit men de var värt det. Blev en snabbvisit till Stockholm med Becca S från Lördagen-Söndagen, wiho! Konsert, plus att komma iväg och att köra bil, gud vad jag tycker om det! Vill bara ta bilen och glida söderut i sommar, lyssna på massa musik, stanna på fina ställen och uppleva annat än bara Sverige!

Posted in Life | Tagged , , , , | Leave a comment

monday 24th

liza bengtssonHey! Nu är det Måndag och jag har haft 7 dagar ledig, ikväll klockan 22.54 börjar jag igen och jobbar 4 nätter. Men just nu känns det helt lugnt, har haft en bra vecka!

Åkte på en visit till Kisa med yngsta systern Elin och hälsade på våra kära vänner. Så himla kul och mysigt, god mat, spel, film och snack över två dagar.

Tog  en utgång med Carina på fredagen, spelade flipperspel och lite annat och lyssnade på Medina som var i stan.
På lördagen hade vi myskväll hemma med systrarna Kim, Elin och så kom även Carina, Anton och Mårten hit, spelade spel och åt massa frukt! Sen kom Hanna en sväng på söndagen, länge sen man sågs sist så det var kul, yatzy-spelande och snack!

Och har även börjat med en spännande sak som pågår ett tag framöver, så livet känns motiverande, wiho! Om några veckor kommer även faster och farfar, yeeah!

Posted in Liza Bengtsson, Photographs | Tagged , , , , | Leave a comment

Training

Herre geda mig, va bra det går med träningen. Bästa hittils. Därmed känns mycket bra, blev en lugn helg, tränade, var på kalas, åt sushi för första gången med min kära granne och drack vin. Tittade på film och spelade Mario Kart med honom, systrarna och ena systerns pojkvän. Så mysigt!
Massa jobb nu också för nästa vecka är jag ledig. Inbokat att åka till Kisa med syster Elin och ha det mysigt med gamla kompisar. ♥

Men, nu ligger all fokus på jobb, träning (undra om jag kommer upp ur sängen imorgon efter mitt benpass idag och promenaden med Becca S?!?!?!) och vila dem timmarna man är hemma, hey!

Posted in Life, Liza Bengtsson, Training and health | Tagged , , , | Leave a comment

February 7th

Glada lilla jag. Livet flyter på som bara den, jobb jobb jobb. Träning och umgänge. Träningen går väldigt framåt. Ökat väldigt i muskelmassa mellan två tanitavägningar på 9 månader. Det ska bli mer, lite väl hög ämnesomsättning så får tillsätta protein nu som jag precis beställt, spännande vad de kan ge för resultat, exalterad. Nu ska det köras hårdare än någonsin, bara lite synd att man går helt slut på jobbet men det funkar bra än så länge. Lite jobb ikväll sen en ledig helg med träning, födelsekalas och säkerligen något annat mysigt efter det, det är toppen!

Posted in Life, Liza Bengtsson, Training and health | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Inspiration

From my We♥it-account. My inspiration.

Posted in Inspiration | Tagged , | Leave a comment

Wild

Vad tiden springer iväg. Det är mitten av december, vi har haft lite snö och min lycka var enorm, älskar snö och jul. Syster har klippt av min lugg. Trivs på jobbet. Tar det lugnt. Ska upp tidigt imorgon på lucia och baka lussebullar med syster. Nu fattas i princip bara snön, som ska hålla sig kvar länge och snart är det julafton! Något av de mysigaste som finns!

Posted in Life, Liza Bengtsson, Outfit | Tagged , , | 1 Comment

Heartbeat

Jacket – Jofama by Marie Serneholt / Shirt – Weekday / Jeans – Diesel / Shoes – Nike

Hey! Vilken mysig vecka jag har haft. Besök av min fina kusin Linnéa i några dagar. Efter det kom faster Tina och hennes kille Alex och sov här en natt. Bara att få in någonting annat i vardagen är lyx. Men i kväll börjar jag jobba igen, 22.54. Så blir träning nu och en lugn eftermiddag/kväll.

Posted in Life, Liza Bengtsson, Outfit | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment

The monster

Jacket – Jofama by Kenza / Top – Brandy Melville / Cardigan – Filippa K / Jeans – Diesel / Shoes – Jeffrey Campbell Trango / Nailpolish – Chanel Rouge Noir

Hey! Livet flyter på, jag har min ledigvecka nu och gör bara vad som faller mig in. Ska snart åka och träna med Becca och Marcus, yey han har fixat en månad på gymmet så får ju passa på!
Imorgon kommer min kära kusin Linnéa på besök, inget mer planerat än att vi ska överraska farmor och sedan åka och träna Pump på kvällen. Sen bara göra vad vi känner i dagarna. Ja, jag kommer ha en härlig vecka hemma med fint besök, som jag längtat.

Lite annat, jag har skaffat glasögon så jag slipper min huvudvärk. Blekt upp håret så det är grå/lila. Och även hittat det mest perfekta nagellacket från Chanel!

Posted in Liza Bengtsson, Outfit | Tagged , , , , , | Leave a comment

Love the jacket

Åh jag bara älskar min jacka. Jag ska tralla runt i den i Stockholm nu några dagar framöver, tar en sväng upp dit imorgon, wihoo! Mys med sysslingar och mys på stan, när man ändå är ledig!

Posted in Life, Liza Bengtsson, New, Outfit | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Titta så vackra mina fina är! Becca och Kim, bland de närmsta, vän och syster, åh vad jag tycker om dessa flickor! ❤

Ja, vilken vecka jag hade tidigare. Jobbade massvis men trivs riktigt bra. Men nu är jag ledig en vecka, gud så skönt. Ska åka till Stockholm på Onsdag och ha det trevligt, ihhh!

Posted in Life, People, Photographs | Tagged , , , , , | Leave a comment